El Nan

El Nan
El Nan

divendres, 9 de desembre del 2011

"Chulos de merendero"


S’ha de ser, mesquí, trampós, mentider, galtes, prepotent, etc... per dir que el govern espanyol no pot pagar els més de 750 milions d’euros que deu a Catalunya perquè “està en funcions i no es veuria bé”. És molt fàcil fer quadrar els números davant de l’UE quan no és paguen els deutes pendents, i a sobre donar la culpa del dèficit a les autonomies.
Per sort, aquest govern del “talante” i del “apoyaré” ja s’acaba, encara que el que entra...., però el que és segur és que passarà a l’historia com el més fals de la democràcia. Durant vuit anys han estat enganyant al personal, i no sols a Catalunya, per això en les últimes eleccions han tingut aquest gloriós resultat.
Jo, que no tinc per que ser políticament correcte ni obeir a la presidenta del Parlament de Catalunya, puc dir que Espanya ens roba. I per la mateixa raó diria que els polítics que han permès això son uns fills de puta, però la majoria d’aquestes senyores es guanyen la vida honradament, si més no, no enganyant a ningú.
Vistes actuacions d’aquesta mena, l’única qualificació, com a persones, que es mereixen la majoria de components de l’actual govern del PSOE és la de “chulos de merendero”.