El Nan

El Nan
El Nan

dijous, 5 de setembre del 2013

El retràs de la consulta i la voluntat popular



Les declaracions que ha fet avui el President Mas al Matí de Catalunya Radio, no sé si formen part d’una tàctica predissenayada, o senzillament a expressat el seu sentir respecte a la data pel dret a decidir.
Si ha estat això últim veig que encara hi ha polítics que no s’han adonat de que va la qüestió.
Celebrar la famosa consulta sobre el futur de Catalunya al 2016 representa aguantar tres anys més a Espanya. Tres anys d’insults de maltracta i d’espoli.
La excusa de que, davant la negativa de Rajoy de permetre un referèndum, la consulta només tindria legalitat convertint les eleccions autonòmiques del 2016 en unes plebiscitàries, té una fàcil solució: dissoldre el Parlament català i convocar les plebiscitàries al 2014. Miri si és fàcil, Sr. Mas. Potser és que a última hora s’estan acollonint?.
Els catalans van parlar el passat setembre o ho tornaran a fer dins de pocs dies. Sembla que molts polítics no s’han adonin de que estem en aquesta situació per que el poble va per davant d’ells.
Vostès vagin fent que la gent ja els posarà al lloc que els correspon. És que no en van tenir prou amb el resultat de les últimes eleccions?. Si més no vegin el que passa el PSOE de Catalunya, aquí conegut com PSC.