El Nan

El Nan
El Nan

dilluns, 27 d’octubre del 2014

Flors, ous, iogurts o el que sigui, però a votar el 9N, i sense plasma



Aquesta tarda el govern del PP de Madrid ha iniciat els tràmits per prohibir el nou 9N. De collons. Si és que hi havia algú desmotivat per anar a votar, o fer qualsevol altre activitat relacionada amb el dret a decidir el dia 9, ara ja ho té clar.
En cas de que s’arribi a prohibir definitivament la votació, proposo anar a votar el que sigui: si ens agraden més les roses o els clavells, si volem els ous ferrats més o menys cuits, o simplement, com va fer ja fa uns anys no se quin municipi desafiador de la llei espanyola, que van votar si la gent volia el iogurt amb sucre o sense sucre. Ningú de l’estat va tenir collons de dir res i ells van votar.
No deien que això del nou 9N era una comèdia, una xarlotada, un circ que no servia per res, doncs a que ve aquesta impugnació. Potser es que no ho tenen tant clar.
Ells que impugnin que nosaltres ja farem i el món presenciarà un cop més, el que és la democràcia espanyola, aquella mateixa que parlava dels “hilillos de plastilina” i de les “dos líneas de investigación”, això si, sense plasma. Encara no s’havia inventat.