El Nan

El Nan
El Nan

dijous, 7 de maig del 2015

Partit Popular. Morir matant



El PP vol morir matant, al menys a Catalunya, i és per això que alguns ministres i altres “correveydiles” locals, amb fiscals de confiança com amics i que ja saben que ho tenen tot perdut en aquest país, estan fent una espècie de cant del cigne.
Quan no és el joc brut de les clavegueres de l’estat, són les mentides i filtracions de dubtosa procedència que publiquen els diaris afins al regim, filtracions que mai es podem demostrar i que sempre acaben diluint-se sense que ningú se’n faci responsable.
Ara hi tornen amb el tema del català. Coneixedors de que a Catalunya no hi tenen res a fer i tenint en compte les perspectives electorals del PP a l’estat espanyol, no escatimen buscar la brega atiant problemes on no n’hi ha.
Saben que estem més fora que dins i no dubtaran de putejar fins al final. És per això que no hem de fer ni cas. Nosaltres a la nostra, i si volen que ens fotin a la presó o enviïn la Brunete, ja els saludarem quan entrin per la Diagonal, això si tenen benzina per arribar a Catalunya.
Com m’agradaria que prohibissin la concentració a la Meridiana l’onze de setembre.