El Nan

El Nan
El Nan

dimecres, 30 de setembre del 2015

Endavant i a Madrid ja s’ho faran



Malgrat el que ha explicat el govern espanyol, la victòria electoral de “Junts pel si” i las CUP no l’han pogut pair i, com si fos una rabieta de pàrvuls, ordenen al TSJC que acceleri les anades al jutjat de Mas, Rigau i Ortega pel 9 N. Tothom sabia que els acabarien cridant a declarar, però clar, per al PP no era el mateix citar-los abans o després de les eleccions del 27 S. “Si los citamos antes podemos convertirlos en mártires del independentismo”, “Si los citamos después se entenderá como un castigo i les acojonaremos”, deurien pensar.
Sembla que aquests que manen a Madrid encara no s’han donat compte de que a una gran majoria dels catalans, tal i com va quedar reflectit a les eleccions del diumenge passat, cada dia ens la porta més fluixa el que diguin els “poderes del estado”, i molt especialment aquest “estado” dirigit per uns elements que encara no han renunciat a l’herència del franquisme. Només cal veure les lleis que aproven i les seves actuacions.
Després s’estranyen dels resultats electorals del PP a Catalunya i el Rajoy s’enfada quan el Darth Vader de torn, des del costat fosc, l’hi fot la cavalleria per sobre.
Aquí ja fa temps que només tenim una cosa clara, anar endavant i a Madrid ja s’ho faran.