El Nan

El Nan
El Nan

dijous, 30 d’agost del 2012

Amb els polítics acollonits no s'hi pot comptar


Torno de vacances hi tot continua igual. No és que esperés cap canvi, un ja fa anys que s’afaita i coneix el personal, però mai es perd l’esperança de que algun dia governi gent amb dos dits de front.
Com he dit tot segueix igual. Els defenestrats del PSOE de Catalunya que no saben cap on anar. Els cagadubtes de CiU que ara van cap aquí i ara van cap allà.  Els demagogs del PP que volen ser tant d’aquí com d’allà però se’ls hi veu el llautó, i tots els altres succionant el que faci falta per tenir poder. Però ningú té collons de plantar cara a la realitat, mentre a Espanya, no paren de insultar i calumniar als catalans.
En quan a la manifestació de l’11 de setembre, uns no hi van perquè no es la seva, uns altres perquè no estan d’acord amb la pancarta principal, d’altres hi anirien però que diran al partit quan no hi va el numero ú. En definitiva més acolloniment.
Si la “mani” d’aquest any resulta un èxit de participació tots es voldran apuntar al carro, quan de veritat haurien d’estar preocupats per girar l’esquena al que demana el poble català. Però a això ja ens hi tenen acostumats. Ja fa temps que sabem que amb aquests polítics no hi podem comptar