El Nan

El Nan
El Nan

dilluns, 3 de setembre del 2012

Canvis al PSOE de Catalunya i l'11 de setembre



El PSOE de Catalunya a fet canvis en la seva cúpula. Deixant al marge les consideracions al respecta, el senyor Navarro, referint-se a la propera manifestació de l’11 de setembre, a dit que: “aquesta ha estat convocada per una organització excloent i per tant ells no hi poden anar”. Si senyor Navarro, tant excloent com quant vostès només fan el que els hi mana el PSOE espanyol. Tant excloent, i això és vàlid per a quasi tots els partits polítics, com fer neteja de qualsevol pensament que no quadri amb les directrius del PSOE espanyol. Tant excloent com dir que el que s’ha de demanar es un pacte fiscal però que no és un pacte fiscal, si no que és una altre cosa que sembla un pacte fiscal però no ho és.
Un altre frase contundent a estat: “El problema d’aquesta manifestació és que no l’han convocat els partits polítics”. Doncs si que és un problema, i molts especialment per als polítics, perquè una vegada més la societat els ha deixat amb el cul a l’aire, donant a entendre que només es pot avançar actuant al marge dels partits.
Senyor Navarro, particularment m’importa ben poc els canvis o les actuacions que facin en el seu partit i en d’altres. Ja s’ho faran. De moment sembla que l’únic que sacseja la societat és la pròpia societat. L’anquilosament dels partits ha portat a la momificació de la política.