El Nan

El Nan
El Nan

dimecres, 5 de desembre del 2012

Que els del PP no es morin mai



Ja fa un temps, abans de les eleccions catalanes, que aquest il·luminat megalòman que es diu Aznar va dir que: “si Catalunya volia trencar Espanya, ell abans trencaria Catalunya”, i això és el que intenta fer a través del seu fidel xuclador de la Faes, l’actual ministre de cultura. No fa falta dir, i la historia ho ha demostrat, que tots els que han intentat anar per aquest camí han fracassat. Destruir la llengua i la cultura catalana no es tant fàcil, i això es gràcies als habitants de Catalunya, que moltes vegades són castellanoparlants.
Està clar que des de les eleccions catalanes, encara que el PP digui que s’ha desactivat el tema independentista, ells saben que no és així. És un sentiment que està més fort que mai, i amb actituds com aquestes del ministre Wert, encara s’enforteix més.
El que si està clar és que després de la consulta electoral a Catalunya no hi haurà un euro d’inversió i que ens putejaran en tot el que puguin, és per això que corre pressa el fotre el camp d’Espanya. No poden esperar a dates simbòliques con el 2014. Hem de marxar abans. Mentrestant estem immersos en una guerra freda i ens hem de defensar.
Primer se'ls ha de pagar amb la mateixa moneda, s’ha de fer un cordó sanitari amb els del PP. Fotre’ls fora de totes les institucions que es pugui. Res de pactes amb els enemics de Catalunya, que tenen un morro que se’l trepitgen, especialment la seva dirigent.
En segon lloc, desobediència civil i insubmissió.
I en cas de que ens amenacin amb més actituds antidemocràtiques, no sé si es pot demanar empara en alguna institució internacional, però si no és així, declaració unilateral d’independència, i que s’espavili Espanya tota sola. Hi ha molts països que no estan a la UE i no els hi passa res. Potser serem més pobres, però també més lliures i feliços.
Mentrestant els del PP que no es morin mai, que això fa independentistes. Veien el que ells ens desitgen a nosaltres, jo només esperó que sempre estiguin malalts.