El Nan

El Nan
El Nan

dijous, 23 de maig del 2013

La reputadíssima Alicia Sánchez Camacho i la seva visió de la democràcia



Amb l’arrogància que la caracteritza quan parla, la senyora Sánchez Camacho, deia avui que ella representa a mig milió de votants i que a aquests no se’ls podia ignorar si reclamen una educació en castellà. Està molt bé que lluiti pels seus votants, encara que el suposat problema al que es refereix fins ara no existia i la creat el seu partit, o sigui el PP.
Doncs, reputadíssima senyora, per quina raó el seu partit impedeix que milions de persones puguin expressar el seu destí dins o fora d’Espanya?. O es que aquesta gent no té el mateix dret que els seus votants?.
Ja se que pot dir que la llei no ho permet, però quan una llei no ha agradat al Partit Popular l’ha canviat. Inclús la Constitució i sense seguir el passos que marca la llei per fer un canvi constitucional. Clar vostès tenen majoria absoluta. Doncs a Catalunya no. O sigui que no m’expliqui sopars de duro, que del PP ja sabem el que es pot esperar, de tot menys un comportament democràtic.
Ja fa molt temps que algú va dir que les lleis les han de fer les persones. Quan les lleis fan les persones es quan es prostitueix el mot democràcia. I pel que es veu, el PP no para de fer lleis a la seva mida per a què els altres les acatin sense obrir la boca. Però per sort això no és així.