El Nan

El Nan
El Nan

dimecres, 13 de novembre del 2013

El govern de Madrid i els dibuixos animats



Quan el ministre Montoro ve a Catalunya a explicar que Espanya sortirà de la crisi gràcies a Catalunya a nosaltres no ens diu res de nou. Això ja ho sabíem. El que té collons es que ho digui com si ens fes un favor. És una prova més de que l’únic interès que tenen per Catalunya és per què  els hi traiem  les castanyes del foc de la seva malmesa economia i a la que a nosaltres també ens hi han arrossegat. Una situació econòmica a la que han arribat mitjançant “pelotazos”, tràfic d’influències, lladres, corruptes, comissionistes, cobradors de sobres, etc ... Fa molts anys que Catalunya manté una colla de vividors espanyols que per comtes d’estar agraïts només fan que insultar-nos i intentar retallar els nostres drets com a catalans.
Ja fa uns mesos que el Partit Popular va decidir augmentar la seva presencia a Catalunya. Potser es pensen que així canviarà l’opinió d’una gran part del país, que com es veu a les enquestes, cada dia els estima menys. Sembla que no s’han adonat que la partida ja ha començat hi que diguin el que diguin els polítics, tant els d’aquí com els d’allà, això camina cap a un final que serà la consulta a tots els catalans per tal de decidir el seu futur.
Ja vegades que penso  que el govern de Madrid no pot ser tant inútil. Que potser ho fan veure. Però fixant-me en la imatge de molts d’ells o escoltant les seves declaracions acabo preguntant-me: Que en pot sortir d’una colla de ministres que tenen cara de dolent d’una sèrie de dibuixos animats?. Doncs això.