El Nan

El Nan
El Nan

dilluns, 18 de novembre del 2013

Res a canviat al PSOE de Catalunya



Després de la reunió d’ahir del PSOE de Catalunya a ningú l’hi pot estranyar el resultat. Tot ha quedat igual que abans. Navarro i els seus agenollant-se davant del que demana el PSOE espanyol i una part dels dirigents d’aquí dient que votaran el que els hi sembli millor. O sigui, com abans.
No sé el per què de donar tanta importància a un partit que, si en un altre moment havia estat un referent en la política catalana, a hores d’ara té un pes específic bastant baix.  Potser la seva actuació al llarg dels anys l’han portat a aquesta situació. Crec que això s’ho haurien de fer mirar. La davallada continua de votants i el que sembla que els hi depara el futur no és massa benèvol. Insistir a donar cops de cap a la mateixa pedra no sembla massa intel·ligent. Clar que qui té el cul llogat ja es sap.
En quan al PSOE espanyol hauria de recapacitar i per comtes  d’anar contra el sentit democràtic de la societat catalana, potser hauria de tenir memòria històrica i veure que el nombre de diputats del seu partit al Congres de Madrid ha anat sempre en relació directa als parlamentaris que ha tingut a Catalunya.
També és possible  que això ho hagin donat per perdut. En el fons saben que la consulta per la independència és farà.