El Nan

El Nan
El Nan

dilluns, 17 de novembre del 2014

Benvingut senyor Rajoy



Ara, el president espanyol vol venir a Catalunya a explicar-se. Ja ho va dir la estratega del PP en aquesta “regió”: “El gobierno se ha dado cuenta de que tiene un problema en Catalunya”. Si senyora Sánchez, han trigat uns quants anys en adonar-sen i vostè d’això en té una bona part de responsabilitat,  i aquest no és l’únic problema que té el PP a Espanya. Ja ho va dir fa temps el seu ex-líder i ara “caudillo” de la Faes: “Antes se romperá Catalunya que Espanya”. Doncs be, sembla que el que s’està trencant, especialment per la seva ala més dretana, és el PP.
Tornant al tema de la visita de Rajoy a Catalunya, que per cert encara no té data, com la tant esbombada querella de la fiscalia per al 9N. Que cony vindrà a explicar?: Que a Espanya estem molt bé, que ens respecten la llengua i la cultura, que cada any inverteixen més en infraestructures, que gràcies al seu govern podem pagar les factures, això si, amb calés que són nostres i pels quals ens cobren interessos.
Personalment aquest personatge no m’ha d’explicar res. Fa molts anys que coneixem als del seu tarannà, però si vol venir que vingui. De moment encara formem part de la seva finca i les seves explicacions poden donar l’impuls definitiu que l’hi falta a l’independentisme. Si és per això, benvingut senyor Rajoy, o el seu plasma.