El Nan

El Nan
El Nan

dimecres, 9 de febrer del 2011

Donem la independència a Espanya

Cansa molt escoltar cada dia el mateix. Després de la reunió del President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, amb Zapatero, els espanyols ja han tornat a posar el crit al cel. Que si tenim privilegis, que si som insolidaris, etc., o sigui, la mateixa cançó de sempre. Crec que fa anys que portem una política equivocada amb això d’Espanya. Potser ha arribat el moment de canviar de tàctica.

A tots aquest il•luminats de la política espanyola, que saben perfectament el que aporta Catalunya a l’estat i el que aporten les seves comunitats, però no ho volen reconèixer en públic per una simple estratègia electoral, els hi proposaria que s’independitzessin de Catalunya. Per si no m’he explicat bé: donem la independència a Espanya. Seria viable aquest país sense Catalunya?.

Segur que tot això ja ho saben, al igual que saben que molta gent de les seves comunitats que ara espera el subsidi mensual com el “manà” bíblic sense preocupar-se de res i fruit d’una malentesa solidaritat interterritorial, s’haurien de posar a treballar.

Pot semblar una utopia, però on està escrit que tant sols els estats poden concedir la independència d'una part dels seus territoris? Perquè no pot ser al contrari?. Ja sé que sortiran els de sempre amb la Constitució per davant, cap problema, els hi regalem, que se la quedin, nosaltres ja farem la nostra.