El Nan

El Nan
El Nan

dijous, 3 de maig del 2012

Continuarem pagant peatges


Novament la hipocresia del polítics s’ha posat de manifest. Immersos en aquesta esquizofrènia permanent de intentar quedar bé amb els de baix, que en definitiva són els que van a votar, però sense fer enfadar als de dalt, que són els que els hi paguen les campanyes electorals i potser d’altres coses, aquests dies s’han sentit coses com: “Estem d’acord amb la indignació de la gent que no vol pagar els peatges a les autopistes, però els haurem de multar per què van en contra de la llei”, o “aquest és un problema polític i s’ha de tractar com a tal”. Doncs be senyors, d’això ens queixem, de que fa molts anys que governen i no s’ha fet res. Les lleis les fan vostès no els votants.  I això és extensible a tots els partits que fins ara han estat al govern.
El mateix passa amb la reforma financera, amb la dació en pagament, amb el problema creat per l’engany de les participacions preferents, etc..., i especialment amb tot allò que té a veure  amb els sector bancari-financer.
No serà que durant molts anys els partit polítics han estat vivim a costa de bancs i caixes?. Es coneix de bona font, que el deute dels partits amb les entitats financeres és astronòmic. Això ha generat una sèrie de servituds que serà molt difícil d’eradicar, o sigui, que sembla que seguirem pagant autopistes durant molts anys.