El Nan

El Nan
El Nan

dilluns, 21 de maig del 2012

De Goebbels a Cioran


No es pot permetre de cap manera que un xitxarel·lo sortit de qualsevol escola de negocis insulti a la gent que recolza la campanya de #novullpagar pel sol fet de ser, com ell mateix s’autodefineix, “propagandista en cap” del govern de CiU. Ja sabem que l’agraïment pels càrrecs que s’ocupen s’han de pagar, però generalment, voler ser “més papista que el Papa”, com és diu col·loquialment, no acostuma a acabar bé.
Dir que anar contra la Caixa és anar en contra de la independència de Catalunya, és conèixer i aplicar els Principis de la Propaganda atribuïts a Goebbels, ministre de l’Alemanya nazi.
No hi ha dubte que aquesta entitat bancaria no té tota la culpa del que passa amb els peatges de les autopistes. Senzillament s’aprofita de l’ocasió, ja que té al polítics agafats per on no sona, donat el deute d’aquests amb els banc i caixes. I aquí s’hi poden incloure altres partits i altres bancs i altres caixes.
 A aquest element amb cara de nen de casa bona caldria recordar-li que d’aprenents de Goebbels a CiU ja n’hi ha agut d’altres que es dedicaven a fer videos, i tots han acabat fora de la política. El mateix partit els ha apartat quan ha vist que els hi feien perdre vots. De totes maneres, si tant molest és troba amb l’actuació del que creu que són els seus súbdits, que segueixi les directrius del filòsof romanès Emile Cioran. Potser llegint-lo trobarà la solució als seus traumes.