El Nan

El Nan
El Nan

divendres, 22 de juny del 2012

#novullpagar l'euro a la farmàcia


El doctor Josep Maria Padrosa, director del Catsalut, justifica l’aplicació de l’euro per recepta a que l’economia del sistema sanitari esta molt malament. Això ja ho sabíem, però fer recaure la possible solució del problema sobre els més febles o trobo d’una indignitat inversemblant. Si no tenen cales és per què durant molts anys els han dilapidat, en part, nomenant alts càrrecs i assessors de “confiança”, a personatges que l’únic que feien és de comissaris polítics.
Ara, quan s’han vist amb l’aigua al coll, només se’ls hi passa pel cap prendre mesures en les que sembla que els culpables som tots els que anem a buscar alguna recepta a la sanitat pública quan ens posem malalts. És que no ens ho mereixem després de més de 40 anys cotitzant?. Ah, i és igual que siguin pensionistes, aturats, incapacitats, etc... Han fet una llei i s’ha de complir. Espero que hi hagi molta gent que no vulgui pagar l’euro. A veure que passa quan la farmàcia, que no te cap culpa d’aquest tema, s’hagi d’enfrontar amb el client.
 Els hi hauria de caure la cara de vergonya quan en realitat el que passa és que no tenen collons per enfrontar-se al govern central i demanar el que ens correspon.