El Nan

El Nan
El Nan

dilluns, 25 de març del 2013

Goebbels, delegades del govern, Nuevas Generaciones i Hitlerjuden



Avui la gent del PP ha donat dos exemples més que semblant extrets de l’Alemanya pre-nazi. Si, la dels anys 30 del segle passat.
El primer han estat les declaracions de la delegada del govern espanyol a Madrid, relacionant la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca amb els etarres del País Basc. La segona l’han protagonitzat les “Nuevas Generaciones del PP” de Castelló,  que han animat als estudiants a denunciar a tots aquells professors que els “adoctrinin”.
Les declaracions de la delegada del govern madrilenya segueixen el més pur estil goebelià  conegut com Principi del mètode de contagi, que s’expressa com:
Reunir diversos adversaris en una sola categoria o individu. Els adversaris s'han de constituir en una suma individualitzada.
Això permet que davant la falta d‘arguments per rebatre les acusacions, cal dir que l’acusador forma part de l’enemic.
L’altra tema es calcat al que feien servir les “Hitlerjuden” (Joventuts Hitlerianes) que fins hi tot van arribar a denunciar als seus propis pares perquè no pensaven com a ells els havien ensenyat.
Doncs he aquí una mostra més de cap a on va aquest país, cada dia més patètic, que es diu Espanya i del que molts volem marxar quant més aviat millor