El Nan

El Nan
El Nan

dimarts, 3 de desembre del 2013

Marca Espanya: Segona en el ranking internacional sobre corrupció



Cada dia esta més clar que hem de fotre el camp quan més aviat millor d’aquesta merda de país en que estan convertint a Espanya els dirigents del PP.
Que existien organismes duplicats ja fa molts anys que ho sabem. No fa falta que ara presentin cap estudi per demostrar que seria més barat que aquesta duplicitat s’acabés. Ja fa molts anys que no s’entén que encara existeixin ministeris com el de Cultura o el de Sanitat. Tampoc s’entén que hi hagi Diputacions, ni Governs civils, que es donin calés a l’Església, ni moltes altres coses que aquí no ens serveixen de res, bé si, només per tocar els collons.
Que no ens vinguin amb estudis de rentabilitat quan les retallades del dèficit ens les apliquen a nosaltres i ells no s’han estat de res. I a sobre ens insulten.
Després de xuclar tot el que poden i més i de no pagar-nos ni el que ens correspon per llei, ara volen que tanquem serveis com per exemple el cartogràfic o el meteorològic.
Ja fa temps vaig escriure que, iniciat el procés cap a la sobirania de Catalunya, anirien a per nosaltres, per tant el millor era marxar quan més aviat millor, i ja estem trigant massa.
Mentre, Espanya puja amb un DeLorean i amb un “condensador de fluzo” alimentat amb tota la merda que no es va saber netejar durant la transició, retrocedeix decennis arribant a aquella època en que la democràcia era una utopia.
Un govern de mangants i corruptes que només es preocupa de la recentralització de l’Estat, de fer lleis per evitar les protestes que la gent fa en contra d’ells al carrer. Delegades del govern que tot el dia persegueixen a aquells que no penjant al seu ajuntament la bandera que en aquella mateixa localitat ja esta penjada als estancs. Ministres que indulten als poderosos, especialment banquers o companys polítics. Alcaldes del PP que reposen plaques franquistes al seu poble que havien estat retirades fa trenta anys. Quin país es aquest que segons els organismes internacionals ocupa avui el segons lloc, en el món, després de Siria, en el tema de la corrupció. Això és la marca Espanya.
Ja té raó l’economista Xavier Sala i Martin: “Tothom ens explica les desgracies d’una Catalunya independent, però ningú parla de la desgracia de quedar-se a Espanya”
Senyors –per dir alguna cosa- del PP, m’importa més saber el que ha plogut a els Omells de na Gaia (Urgell) que les decisions del seu govern. Només estaré interessat en la meteorologia espanyola el dia en que ploguin osties enceses sobre el carrer Gènova de Madrid.
Ah, i una dedicatòria en nom dels valencians i del Canal 9:  “A fer la ma”