El Nan

El Nan
El Nan

dilluns, 4 de febrer del 2013

Fa falta un Robespierre



Cada dia fa més mandra escriure sobre tota aquesta teranyina de merda dels polítics. I amb això no vull dir que tots estiguin enmerdats, però si que generalment ho estan els que més amunt han arribat.
No m’importa gens que el PP i el PSOE, incloent-hi les seves sucursals a Catalunya, s’ofeguin amb la seva pròpia porqueria. És més, m’agradaria que fos així, a veure si deixen de donar pel sac als catalans amb les seves demagògies. Escoltar el que diuen uns i altres sobre les seves respectives actuacions es de pati de col·legi de pàrvuls. A mi, que em van obligar a estudiar en castellà, em recorda allò de “señorita, mire que ha hecho este niño” i “ Burro? Pues tu más”.
L’ última gran xoriçada, la del PP (presumptament), s’ha intentat tapar per tots els costats. Les excuses van d’un costat a l’altre intentant barrejar honorabilitat, dedicació al servei públic i amor a la pàtria, com sempre fa la dreta, o imaginant contubernis estranys i donant les culpes als que volen dividir al país. Quanta tonteria per definir el que realment és: una colla de lladres que s’omplen les butxaques gràcies als que estem ofegats pels impostos.
No s’ha n’adonen, que per molts comunicats (no confondre amb les rodes de premsa, ja que amb aquestes últimes es pot preguntar), moltes auditories, moltes declaracions de renda, etc... la gent ja no es creu res.
S’ha arribat a un punt on és molt difícil avançar i a aquest punt ens hi ha portat tota aquesta colla de mangants que durant els últims 35 anys han estat manant i fent i desfent a la seva. I això no val només per els polítics espanyols, a Catalunya també en tenim uns quants exemplars.
Fa uns 250 anys, a França va sorgir, entre d’altres, un paio anomenat Maximilien-François-Marie-Isidore de Robespierre. Potser aquí aniria be un altre Robespierre. Per fer neteja. Els que manent ara ja estan caducats. Han perdut la confiança de la gent. El sistema és obsolet i ja no serveix.
Fa falta un Robespierre del segle XXI, que sàpiga adreçar la situació sense caure en les temptacions i roïneses  dels governants actuals i, a la vegada evitant els errors del francès, que li van costar el cap.