El Nan

El Nan
El Nan

dijous, 21 de febrer del 2013

Fins els collons de tants ineptes



Estic fins el collons de que aquests paràsits de la política, especialment el PP i el PSOE, em diguin el que em convé i el que necessito. Que impresentables com Rajoy, que no compleix res del que va prometre, o Montoro i de Guindos, que no paguen a Catalunya allò que esta estipulat per llei, em vulguin donar lliçons, és per engegar-los a la merda.
Ahir Rajoy s’omplia la boca dient que deixessin als catalans ser  espanyols. I els catalans que no volem ser-ho?, segur que aquest per a ell no compten. Una actitud molt demòcrata.
Per la seva part, la senyora Alícia Sánchez Camacho ha repetit fins a l’infinit que la majoria del catalans no volen deixar de ser espanyols. Escolti “senyora”, que no s’ha llegit l’últim sondeig del CEO?. Doncs miris el percentatge de gent que votaria Si a una consulta sobre la independència. Ah, i miris també la intenció de vot del seu partit. Vostès ja fa molt temps que estan instal·lats en el núvol goebbelià, i de tant repetir les mentides es pensen que tenen raó.
Alguna cosa semblant li passa a un altre vividor de la política: Alfonso Guerra. Esperpèntic personatge que, tot hi haver dimitit de vicepresident del govern espanyol al 1991 per corrupció i prevaricació, fa 40 anys que no treballa, viu a cos de rei i dona consells de com s’han de fer les coses.
El que deia, fins els collons.
A veure quan s’acabarà tota aquesta merda, que per contra de solucionar problemes només en crea de nous.