El Nan

El Nan
El Nan

divendres, 3 de desembre del 2010

Una altra ensarronada d'en Zapatero

Tothom és coneixedor de que al senyor president del govern espanyol li haurien de donar un premi: el premi a l’entabanador major del regne. Ahir va tornar a fer una d’aquelles jugades magistrals a les que ens té acostumats. Va anunciar la privatització dels aeroports de Madrid i Barcelona. Això si, quedant-se el 51 % de les accions, os sigui, sense perdre el control i sense donar opció a que hi participés la Generalitat. I per això ha esperat a que passessin les eleccions catalanes. Sembla que no s’ha assabentat del resultat del seu partit a Catalunya.

Dies abans de la contesa electoral ja va traspassar una part de la Renfe. Què potser buscava vots?. Un dels seus servidors aquí, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, ho va intentar vendre com una gran cosa, però no ho va aconseguir. I és que l’únic que es pot fer des de Catalunya és fixar els horaris i els preus dels viatges. Les decisions sobre les vies, estacions, trens i personal es continuaran fent des de Madrid.

Ara els socialistes s’estranyen dels resultats electorals i sembla que algun conseller sortint està intentant canviar les coses. Molta feina haurà de fer perquè l’escoltin si no li han fet cas durant els últims quatre anys. Potser si votaven diferent del PSOE tenien por de perdre la cadira? Doncs mira, ara alguns l’han perdut desprès d’anys de parar el cul i a sobre somriure.