El Nan

El Nan
El Nan

dimecres, 5 de gener del 2011

Per gran que sigui la gàbia, no fa millor l'ocell

Ja ha començat el nou any i els polítics també han començat a fer de les seves. Bé, més ben dit han continuat fent el que fan sempre. Ara, una ment privilegiada del Partit Popular (PP), ha proposat que seria millor que els membres d’aquesta formació política es presentessin a les eleccions municipals sota un altre nom. Sembla ser que la raó d’això és que algunes persones que tenen afinitat amb el PP, a nivell local, no s’atreveixen a expressar-ho públicament, ja que aquest partit, segons ell “té una injustificada mala imatge entre els catalans”. La veritat és que mai em deixa de sorprendre la poca capacitat d’anàlisi d’alguns dirigents polítics. Ja no sé si és que no ho veuen, o és que no ho volen veure.


Durant 34 anys, al Partit Popular només l’hi ha interessat Catalunya per guanyar vots a Espanya. Només cal fer un repàs a la seva trajectòria històrica per adonar-se’n. Boicots als productes catalans, recursos als tribunals contra les lleis i la llengua catalana, mentir compulsivament sobre la realitat catalana intoxicant la resta de l’estat, etc. En definitiva tocar els collons contínuament.

Ara volen canviar de nom per guanyar vots, però el que també és sorprenent és que ho diguin clarament. Creuen realment que la gent es tant imbecil que els votarà quan sàpiga que no es diuen PP si no XXX? Canviarà això la seva manera de fer i la seva ideologia?.

El PP té un sostre electoral a Catalunya i fa temps que el va assolir. Les seves actituds l’han portat a on es troba. No crec que aquesta estratagema els doni bon resultat, en cas contrari ens ho hauríem de fer mirar, com a persones i com a catalans.