El Nan

El Nan
El Nan

dimecres, 27 d’abril del 2011

Tot menys treballar

Pel Baix Llobregat circula un “pajaru”, de baixa volada, que com alguns insectes xucladors va de capoll en capoll sense trobar el seu lloc. Això si, deu pertànyer a la família de les abelles i més concretament al grup dels abellots, o sigui els que no foten res i només intenten fecundar la reina.

Aquest personatge, que després d’enviar uns quants polítics catalans a Auschwitz pel sol fet de ser catalans, ara pretén disculpar-se dient que això, que ho havia escrit al Facebook, només era pels seus amics i per tant sent violada la seva intimitat i està sent víctima d’un linxament polític. Quins collons.

Com s’ha vist, les disculpes han estat per la pressió del seu actual partit, el PP, que l’ha amenaçat amb l’expulsió. Per això el penediment no és vàlid, ja que d’un “senyor”, que al marge dels partits en el que ha intentat fer carrera, Ciutadans i UPD, ha escrit que demanava la seva esterilització perquè a tots els fills que tingués els hi inculcaria la lluita per eliminar la raça catalana, ja es veu el que s’han pot esperar. De tot el lèxic emprat en els seus escrits es desprèn que al que a ell segurament l’hi agradaria és ser el cap d’un d’aquest centres d’internament.

Per sort ja ha fet tard. Esperem que a la política també.