El Nan

El Nan
El Nan

dijous, 11 d’octubre del 2012

12 d'octubre: A treballar que no hi ha res que celebrar



El nivell de mesquinesa i demagògia del govern espanyol esta arribant a unes cotes espectaculars. Deuen ser els nervis al saber que no les tenen totes amb ells. Només faltava el referèndum d’Escòcia i que la Unió Europea comencés converses per a l’admissió de Kosovo i digués als quatre països que s’hi oposen (Espanya, Romania, Xipre i Sèrbia) que parin de posar traves. Clar que tenint en compte que Espanya és a Catalunya com Sèrbia va ser a Kosovo, no és d’estranyar que els dos estat vagin junts en aquest tema.
Una, la vicepresidenta, diu que no hi ha res per sobre de la voluntat de les persones. Doncs perquè no ho demostren i els hi fa tanta por convocar un referèndum per la independència de Catalunya. Que millor que utilitzar la màxima eina d’expressió de la voluntat popular per solucionar un problema.
L’altre, parlant de tornar a impartir l’assignatura de FEN a les escoles catalanes. I el ministre d’exteriors donant la culpa de la pujada de la prima de risc i de la baixada de la qualificació del bo espanyol, a les reivindicacions de Catalunya.
Doncs senyors, arriba un moment en que la falta de democràcia per part seva obliga a prendre altres actituds. Si el tema català ensorra l’economia espanyola, doncs mala sort i fins i tot me’n alegro. Haver solucionat el problema abans, que fa molts anys que dura.
Ah, i demà, dia 12 d’octubre a treballar que no hi ha res que celebrar.