El Nan

El Nan
El Nan

dimecres, 3 d’octubre del 2012

Independència. Estem fent tard



Si algú dubtava de la urgència en tenir un estat propi només cal que observi els últims esdeveniments. Els pressupostos pensats per ofegar Catalunya i l’intent de proclamar lleis que van en contra de la cultura i la llengua catalanes, són només algunes de les accions del PP que van en la direcció de la recentralització de l’estat espanyol.
Saben que, en democràcia, hi ha moltes possibilitats de que Catalunya arribi a ser independent i l’única forma que tenen de defensar-se, ja que la llei dels punys i les pistoles que proclama la recautxutada virreina esta passada de moda, com ella, és l’ofegament econòmic i omplir-nos de lleis contraries al nostre poble. Ja saben que la por no ens fa efecte, però mentre ens van robant amb els impostos.
Ara que s’ha arribat a aquest punt i que no hi ha volta endarrere, s’ha de fugir d’aquesta ratonera el més aviat possible ja que cada any que passi serem més pobres. I si no estem a Europa no hi estem. Hi ha molts països que no hi són i viuen igual. A més, no deu ser tant bo això de tenir o no tenir euro, ja que algun país que havia d’entrar a l’Eurozona al proper gener, ha demanat posposar l’ingrés per a més endavant donada la situació de la moneda europea.
De totes maneres, és preferible ser una mica més pobre i viure amb dignitat i el cap ben alt, que no pas ser ric i subjugat als dictàmens d’una colla d’aprenents de dictador mesquins.